detector.media
06.03.2013 16:01
Івано-Франківська ОДА почала трансляцію засідань колегій в прямому ефірі

Івано-Франківська облдержадміністрація (ОДА) почала транслювати засідання своїх колегій у прямому ефірі обласного комунального телебачення «Галичина». Цю інформацію повідомив «Детектор медіа» заступник начальника управління - начальник відділу зв'язків з громадськістю облдержадміністрації Микола Токаренко.

 

За його словами, пряма трансляція засідань колегій Івано-Франківська ОДА почалась на обласному телебаченні «Галичина» у лютому поточного року. 5 березня глядачі змогли побачити вже другий прямий ефір, що продовжується, зазвичай, 2-3 години. Пан Токаренко також повідомив, що обласне телебачення також проводить трансляції сесій обласної ради, які тривають протягом одного-двох днів.

 

Раніше «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна» навела висловлювання голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка про рішення транслювати засідання колегій облдержадміністрації у прямому ефірі.

 

«Ми проситимемо наше телебачення "Галичина", щоб нашу інформацію доводили до людей не у викривленому вигляді, а нехай люди слухають так, як воно є. А оскільки відбувається пряма трансляція (сесій) обласної ради, то нехай дивляться і пряму трансляцію (колегій) ОДА, про що говорить влада, які питання обговорює. Ми хочемо цим самим забезпечити повну відкритість влади. Нам нічого боятися людей і нам нічого ховати від людей. А якщо хтось ховатиме, ми говоритимемо йому: до побачення, ти не з тієї команди», - заявив Микола Вишиванюк.

 

Як повідомили «Детектор медіа» на обласному телебаченні «Галичина», умови і пропозиції щодо проведення прямих трансляцій наразі розглядаються каналом.

 

Як відомо, Івано-Франківська обласна рада протягом декількох останніх каденцій транслює свої сесії в прямому ефірі на обласному комунальному телебаченні «Галичина».

 

ОТБ «Галичина» виходить в ефір цілодобово на 26-му телеканалі й охоплює повністю або частково територію всіх регіонів Івано-Франківської області.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY