detector.media
05.03.2013 17:21
Регіонал Олександр Волков відповів нецензурною лайкою на запитання журналіста (ВІДЕО)

Народний депутат від Партії регіонів Олександр Волков відповів нецензурною лайкою на запитання журналіста руху «Чесно». Про це йдеться у блозі «Чесно» на сайті «Кореспондент».

 

Журналіст, активіст руху «Чесно» Сергій Андрушко запитав нардепа-регіонала Олександра Волкова, чи готовий він відкрити списки своїх помічників та розказати про їх про кількість.

 

«Тебе на ** й відразу послати, б *** ь, чи поступово?», - сказав у відповідь народний обранець.

 

Два тижні тому журналісти руху «Чесно» звернулись до депутатів Верховної Ради з проханням оприлюднити імена своїх помічників - «людей, які отримують державну зарплатню та покликані допомогати парламентарям виконувати їх обов'язки». Як інформує рух, станом на сьогодні вже отримано імена помічників 20 народних депутатів: 12 парламентарів  від ВО «Батьківщина», 3 - від Партії регіонів, 2 - від партії «УДАР Віталія Кличка», та 3 позафракційних депутатів. Ці дані доступні на сайті «Чесно».

 

«Нас не полишає надія, що решта парламентарів також проявлять добру волю та оприлюднять списки своїх помічників-консультантів. Згідно закону про звернення, депутати мають 30 днів, аби надати нам відповідь», - йдеться у блозі.

 

Водночас журналісти «Чесно» зазначають, «що настрій деяких депутатів свідчить, що вони поки що навіть не готові поводитися гідно. Прямо у стінах парламенту на запитання нашого кореспондента Олександр Волков... відповів грубою лайкою».

 

Відео розміщено на відеосервісі Youtube 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY