detector.media
04.03.2013 14:27
Звільнення керівника радіостанції «Коммерсант FM» Олексія Воробйова може бути пов'язане з позицією Алішера Усманова (ОНОВЛЕНО)
Звільнення керівника радіостанції «Коммерсант FM» Олексія Воробйова може бути пов'язане з позицією Алішера Усманова (ОНОВЛЕНО)

Слідом за звільненням головного редактора «Газети.ру» Михайла Котова пост керівника радіостанції «Коммерсант FM» залишив Олексій Воробйов. Про це повідомляє  Лента.ру та низка інших російських ЗМІ.

 

Президент ВД «Коммерсант» Дмитро Сергєєв підтвердив звільнення головреда «Коммерсант FM» Олексія Воробйова і пояснив це «особистісними причинами», повідомляє «Інтерфакс».

 

«Дійсно, Воробйов найближчим часом залишить свій пост за згодою сторін. Звільнення Воробйова не має ніякого відношення до редакційної політики радіостанції і викликано виключно особистісними причинами», - заявив пан Сергєєв.

 

За словами президент ВД «Коммерсант», «Олексій підтвердить, що редакційна політика радіостанції після його відходу залишиться колишньою».

 

Дмитро Сергєєв додав, що виконуючим обов'язки головного редактора «Коммерсант FM» буде один з нинішніх заступників Олексія Воробйова, з яким ведуться переговори.

 

Раніше колишній співробітник радіостанції повідомив Ленте.ру, що відставка Олексія Воробйова, як і всі останні звільнення у ВД, пов'язаний з незгодою з принципами редакційної політики Алішера Усманова, власника ВД «Коммерсант».

 

Редакційний директор і головний редактор газети «Коммерсант» Михайло Михайлин в свою чергу заявив «Інтерфаксу», що рішення про звільнення Олексія Воробйова «приймалося колегіально менеджерами видавничого дому». «Акціонер видавничого дому Алішер Усманов дізнався про це рішення останнім від мене», - сказав пан Михайлин.

 

Пізніше сам Олексій Воробйов в ефірі «Ехо Москви» підтвердив інформацію про те, що його звільнення не пов'язане з редакційною діяльністю і редакційною політикою радіостанції. «Вона була і залишається збалансованою, виваженою», - підкреслив він.

 

Олексій Воробйов очолив радіостанцію «Коммерсант FM» влітку 2012 року, після того як його попередник Дмитро Солопов покинув цю посаду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY