detector.media
02.03.2013 10:21
Андрій Куликов: «Інтер» планує відновити якщо не авторитет, то вплив
Андрій Куликов: «Інтер» планує відновити якщо не авторитет, то вплив
Тележурналіст, ведучий «Свободи слова» на ICTV прокоментував зміни для аудиторії політичних ток–шоу

Тележурналіст, ведучий «Свободи слова» на ICTV Андрій Куликов припускає, що на «Інтері», найімовірніше, сконцентрують «усі телепроекти, які є найкращими чи вважаються такими». «"Інтер" планує відновити якщо не авторитет, то вплив, який мав раніше, на загальний телевізійний процес в Україні», - сказав Андрій Куликов в інтерв`ю «Україні молодій», відповідаючи на запитання щодо концентрації ведучих ток–шоу на каналі. 

 

За словами журналіста, ймовірним є бажання нових керівників і власників каналу позбутися конкурентів. «Якщо на "Інтері" працевлаштовані Безулик, Кисельов і Шустер, це означає, що вони не з’являться на інших каналах», - сказав Андрій Куликов. Також він додав: «Зараз, думаю, відбуватиметься агресивне нарощування рейтингів "Інтера", робитимуть це з використанням усіх можливих методів, можливо, навіть за рахунок малих каналів групи». 

 

Щодо початку співпраці з «Інтером» Анни Безулик, ведучий відзначив: «Я завжди казав: із чотирьох ток–шоу, які донедавна були в ефірі, "Свобода слова" — найкраща; а з чотирьох ведучих найкраща — Аня Безулик. На мою думку, "Республіка", яку вона робила на 5–му каналі, камерність проекту, — це був формат, в який органічно вписувалася Анна Безулик. Неймовірно велика студія з ускладненими декораціями, акцент на хронометражі у "Справедливості" на "Інтері", мені здається, були для того, щоб "потопити" ведучу, навіть якби там не змінилися власники».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY