detector.media
02.03.2013 09:30
Стрічка «Істальгія» завоювала «Мамонта» Гільдії кінознавців і критиків
на фестивалі кінодебютів «Дух вогню» у Ханти-Мансійску
Фільм «Істальгія» україно-німецького режисера Дар'ї Онищенко здобув «Мамонта» Гільдії кінознавців і критиків на фестивалі кінодебютів «Дух вогню» у Ханти-Мансійску. Про це повідомляє місцеве видання «Без формата.Ru».
 
 
 
Нагадаємо, стрічку створено у копродукції України, Німеччини та Сербії. Соціальна драма оповідає історія емігрантки, яка живе в Німеччині та сумує за своїм сином.Фільм є дотепним і зворушливим водночас, а драми його героїв близькі простим киянам і європейцям. У стрічці звучить саундтрек гурту «Бумбокс» з текстами англійською та українською мовою. Раніше «Істальгію» Дар'ї Онищенко було відзначено призом міжнародного фестивалю Home of Films у місті Гоф за найкращу реалізацію художньої концепції (art directing)
 
XI фестиваль «Дух вогню» завершив свою роботу 28 лютого. Головною темою цьогорічного форуму 2013 став спорт. Головну нагороду - приз «Золота тайга» здобула картина «Білосніжка» Пабло Бергера. Режисер також відзначений за найкращу музичну складову - у фільмі звучать виразні мелодії фламенко.
 
«Срібну тайгу» отримав режисер Олексій Андріанов за фільм «Шпигун». «За кращу операторську роботу» над цим фільмом нагороджений Денис Аларкон-Рамірес.
  
Приз глядацьких симпатій у конкурсі «Російські дебюти» - «Золота тайга» - дісталася картині «Чесне піонерське» Олександра Карпіловського. 
  
«Детектор медіа»
Фото - http://eastalgia-film.com
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY