detector.media
28.02.2013 16:47
У Донецьку обурилися тим, що пишуть в інтернеті про перших осіб держави

Учасники колегії Донецької облдержадміністрації 28 лютого підняли питання жорсткішої відповідальності журналістів, зокрема, в інтернеті. Про це повідомляє «Остров», який виклав уривок аудіозапису з колегії.

 

«Поки не буде законодавчо передбачена відповідальність журналістів за завідомо брехливу інформацію - в газетах, в інтернет-просторі, діла не буде... Молоді люди зараз користуються інтернет-простором. У жодній країні, крім Росії й нас, такої гидоти про перших осіб держави не пишуть», - обурився один з учасників колегії, який не назвав себе.

 

«Ми найближчим часом будемо пожинати плоди нашого байдужного ставлення до цього. Вони це використовують. І найголовніше - вони закладають недовіру в молодих людей і виховують у такий спосіб ціле покоління нігілістів. То сланцевий газ, то ще щось, не розуміючи суті проблеми. Це дуже серйозно, у нас спереду 2015 рік (рік президентських виборів. - ТК), ми час втрачаємо!», - обурився він.

 

У цей час із зали хтось викрикнув: «Давити їх, та й усе!».

 

У відповідь на це губернатор Донецької області Андрій Шишацький сказав: «Ні, треба, принаймні, їх, як мінімум, обіймати, а давити вже не всіх».

 

Як нагадує «Українська правда», раніше пан Шишацький вже дозволив собі лайку на адресу журналістів за те, як вони висвітлювали авіакатастрофу в Донецьку. Так він обізвав представників преси «говномьотчіками»: «З горем ніколи не може бути піару, але на то як професійні "гавномьотчікі" змогли це все зіпсувати, було дуже боляче дивитися. Я розумів, що якщо я десь з'явлюся і буду щось говорити ... очікування же інші», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY