detector.media
27.02.2013 14:06
Канал «Україна» покаже вручення глядацької премії «Телезірка»

У п'ятницю,1 березня, телеканал «Україна» покаже трансляцію вручення народної премії «Телезірка», що пройде в Національній опері України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Трансляція вийде в ефір о 19.20.

 

Ведучими нагородження стануть Олексій Суханов та Ольга Фреймут. 

 

«Телезірка» - щорічна народна премія, організатором якої виступає журнал «Теленеделя». Переможців обирають глядачі за допомогою голосування. У цьому році урочиста церемонія вручення премії «Телезірка» відбудеться вже  вдев'яте.

 

Канал «Україна» вже четвертий рік поспіль є ексклюзивним транслятором премії глядацьких уподобань.

 

У цьому році телепроекти й телеперсони, які претендують на премію «Телезірка», були представлені у 10 номінаціях. Список номінацій зазнав змін: тепер серіали представлені відразу в двох категоріях - «Улюблений серіал. Новинки» та «Улюблений серіал. Нові сезони», а шоу - в трьох: «Улюблене талант-шоу», «Улюблене реаліті-шоу» та «Улюблене ігрове/розважальне шоу».

 

Найбільший інтерес у телеглядачів викликали номінації «Улюблений актор», «Улюблена акторка» та «Улюблений серіал. Нові сезони» - саме вони зібрали найбільшу кількість глядацьких голосів. Загалом під час голосування надійшло понад 200 тис. глядацьких голосів.

 

«"Телезірка" - це масштабна народна премія, яка об'єднує всіх телеглядачів країни та дозволяє їм самим вибрати й назвати телевізійних улюбленців. Окрім того, «Телезірка» - це справжнє свято телебачення, де зустрічаються представники всіх каналів країни, де ми перестаємо бути конкурентами, де всі рівні перед телеглядачами», - сказала Марина Миргородська, директор телеканалу «Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY