detector.media
26.02.2013 11:04
«Україна» сподівається, що Добровольська приведе на канал думаючих інтелігентних глядачів
«Україна» сподівається, що Добровольська приведе на канал думаючих інтелігентних глядачів

Телеканал «Україна» сподівається що  ведуча ерудит-шоу «Найрозумніший» Людмила Добровольська  залучить на канал інтелігентних думаючих міських глядачів. Так вибір ведучої для програми обґрунтував головний виконавчий продюсер «України» Григорій Тичина у коментарі «Сегодня Донбасс», пише сайт каналу.

 

«На наш погляд, її імідж дуже добре працює на ту аудиторію, яку ми хотіли б додатково залучити на канал, - це інтелігентна, думаючий міський глядач (адже відомо, що канал мовить, перш за все, в містах з кількістю жителів «50 тис. +»). Людмила Добровольська зможе спілкуватися з дітьми не в ролі «няні», а скоріше в ролі розумного співрозмовника: на рівних і шанобливо. Її образ інтелігентної міської жінки, з нашої точки зору, повністю відповідає тим цілям, які ми ставимо перед цим проектом», - сказав він.

 

Нагадаємо,  «Найрозумніший» - ерудит-шоу, версія популярного британського проекту Brainiest. Учасники гри відповідають на запитання з різних галузей знань. Гра проводиться у кілька турів, а переможцем стає той, хто краще за всіх впорається з усіма завданнями. Програма стартує на каналі 10 березня.

 

Людмила Добровольська була журналістом, ведучою новин, автором і випусковим редактором інформаційно-аналітичних програм. З травня 2012 року вона працювала на радіостанції «Голос столиці» (радіо «Динамо»), до цього - ведуча телеканалу «Сіті». У 1998 - 2008 роках була ведучою основного вечірнього випуску ТСН каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY