detector.media
25.02.2013 13:59
«Сніданок з 1+1» оновив формат і запросив ведучим Анатолія Анатоліча (ОНОВЛЕНО)
«Сніданок з 1+1» оновив формат і запросив ведучим Анатолія Анатоліча (ОНОВЛЕНО)

Колишній радіодіджей Анатолій Анатоліч став новим ведучим програми «Сніданок з 1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

25 лютого «Сніданок з 1+1» вийшов в оновленому форматі, а з 4 березня в ефірі програми з'явиться новий ведучий Анатолій Анатоліч. За даними «Детектор медіа», він змінив у «Сніданку 1+1» колишнього ведучого Олексія Нагрудного. Таким чином, другим ведучим ранкового шоу залишається наразі  Руслан Сенічкін.

 

«Сніданок» -  це єдине шоу, на яке я погодився б змінити свою ранкову роботу на радіо. І так вийшло: мені запропонували разом з Русланом Сенічкіним бути ведучим «Сніданку»! Для мене справді велика честь бути частиною команди «Сніданку», ми вже знайшли спільну мову з творчою командою, і я вже з нетерпінням  чекаю прямих ефірів», - зізнався Анатолій Анатоліч.

 

Дотепер Анатолій Анатоліч був ведучим ранкового шоу на Хіт FM, а в  2011 році  став ведучим прямих ефірів талант-шоу «Голос країни».

 

«Голос країни» дав  мені серйозну школу прямих ефірів на телебаченні. Тому перед прямими ефірами «Сніданку» я не хвилююся, тим більше, я працюватиму для тих самих людей. Аудиторія мого ранкового шоу на Хіті та сама: люди, які дивилися «Сніданок», потім сідали в автомобілі  і вже в дорозі, у транспорті, слухали моє шоу на радіо. Тож якщо тепер почастішають випадки запізнень на роботу, бо глядачі не змогли відірватися від телевізора, я таке лише вважатиму за честь», - сказав новий телеведучий «Сніданку» Анатолій Анатоліч. 

 

Команда «Сніданку», як зазначає прес-служба каналу, обіцяє, що найтриваліше ранкове розважальне шоу в новому форматі буде більш яскравим, динамічним та інтерактивним. У цьому «сніданківцям» допоможуть надсучасні технології, а саме відеостіна завбільшки 27 кв.м, яка дозволяє творити дива.  Такі технології використовують переважно в пунктах керування атомних станцій; на медіаринку такий екран - третій у світі. 

 

Відтепер в ефірі «Сніданку» будуть завжди музичні живі заставки. «Сніданківці» будуть музично експериментувати, імпровізувати та жартувати в прямому ефірі.

 

В ефірі «Сніданку» з 25 лютого на глядачів чекає також новий комедійний іспанський мультсеріал «Бернард». Щодня о 7.25 на глядачів чекає трихвилинна історія про пригоди білого ведмедя на ім'я Бернард, який полюбляє подорожі та пригоди, але постійно потрапляє в халепи. В прямому ефірі будуть  відбуватися розіграші призів, присвячених мультсеріалу.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY