detector.media
21.02.2013 17:42
«1+1» покаже серіал «Завтра буде завтра» у праймі (ОНОВЛЕНО)

Телеканал «1+1» вирішив показати один із перших серіалів продакшину «Нова студія» - «Завтра буде завтра», знятий у 2003 році на замовлення українського Нового каналу та російського каналу СТС.

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», серіал виходитиме з 25 лютого, з понеділка по четвер о 20.10.

 

У коментарі «Детектор медіа» програмний директор «1+1» Андрій Коваль зазначив, що  рішення показати цей серіал було прийняте з огляну на кілька факторів: «По-перше, на даний момент в ефірі українського ТБ вкрай мало українскього продукту, а  оскільки «1+1» є українським  каналом, для нас  важливо,  аби наш глядач мав змогу дивитись серіали, побудовані на українському матеріалі, зяскравими й улюбленими українськими акторами. А по-друге,  «Океан Ельзи»  написав для цього серіалу    чудовий саундрек «Для тебе», і ми вважаємо, що промо серіалу опосередковано буде працювати на просування нового сезону  шоу «Голос країни», яке стартує вже 10 березня, і в якому   зірковим тренером є один із учасників цього культового гурту -  Святослав Вакарчук».

 

За словами пана Коваля, режисери «1+1» зробили перемонтаж серіалу.

 

«Ми розраховуємо, що продукт втримає середньодобову частку перегляду каналу», - додав він.

 

«Завтра буде завтра» - спільний українсько-російський 14-серійний проект, сценаристом якого стала Тетяна Гнєдаш, а режисером - Олена Дем'яненко.

 

Серіал розповідає історію дівчини із дитбудинку Маші Петрової, в яку закохується син відомого олігарха Петро Панченко. Він навіть готовий одружитися на сироті. Однак батьки не задоволені зухвалим вибором сина, вони прагнуть будь-яким чином зруйнувати майбутнє весілля. Олігарх йде на крайнощі - користуючись зв'язками, засаджує дівчину до в'язниці за продаж наркотиків. Але Маша готова боротися за свою свободу і любов.

 

У серіалі можна побачити акторів: Ірину Рахманову, Богдана Ступку, Тетяну Назарова, Богдана Бенюка, Аду Роговцеву, Олексія Серебрякова та інших російських та українських зірок.

 

 Головну роль у серіалу зіграла Ірина Рахманова

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY