detector.media
21.02.2013 16:05
СТБ запускає п’ятий сезон шоу «Україна має талант»
СТБ запускає п’ятий сезон шоу «Україна має талант»

9 березня о 19:00 на телеканалі СТБ стартує п'ятий сезон шоу «Україна має талант». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

В рамках п'ятого сезону шоу «Україна має талант» команда проекту продовжує пошук талантів і оголошує конкурс на створення найкращого вбрання для ведучої Оксани Марченко.

 

«Для нашого проекту це - особливий конкурс, думаю, він стане особливим і для всієї країни! Адже це унікальна можливість показати і довести, що талановиті дизайнери в Україні є: чи то зірки модної індустрії або дитина, яка тільки мріє бути дизайнером! Зараз у кожного є шанс стати частиною і гордістю головного шоу країни, в якому "можливо усе!"», - сказала Оксана Болкун, директор ТО, що випускає проект.

 

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету та надіслати свої ескізи на http://talant.stb.ua/designer/. Від одного учасника може прийти необмежена кількість ескізів.

 

На сайті телеканалу  буде відкрито всеукраїнське голосування за кращі ідеї нарядів. Щотижня з топ-10 ескізів, які набрали найбільшу кількість голосів на сайті, Оксана Марченко буде обирати найкращий, а команда проекту втілить задум у життя.

 

У вбранні від талановитих дизайнерів-переможців ведуча буде щотижня вести прямі ефіри «Україна має талант», починаючи з 20 квітня.

 

 

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY