detector.media
21.02.2013 15:10
Star Media продала серіал «Ганна Герман» на польський канал

Star Media продала серіал свого виробництва «Ганна Герман» у Польщу. Стрічка почне транслюватись на польському телеканалі TVP1 з 22 лютого. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Телеканал у Польщі вирішив приурочити показ серіалу до 77-річчя з народження видатної польської співачки.

 

Канал також проведе низку  спеціальних заходів щодо старту нового проекту та згаданої дати. Одним них 21 лютого стане прес-показ серіалу і урочистий прийом у Центрі Науки і Культури у Варшаві за участю Посольства Росії в Польщі, в рамках якого будуть показані епізоди серіалу.

 

Десятисерійна стрічка-байопік «Ганна Герман» компанії Star Media вийшла на каналі «Інтер» та «Первом канале» (Росія) у вересні 2012 року і взяла високі показники.

 

«Фільм "Ганна Герман" є унікальним проектом. У нас була рідкісна можливість працювати над сценарієм з консультацій близьких людей Ганни Герман - її чоловіка Збігнєва Тухольського, членів її сім'ї, подруг і офіційного біографа - пана Ендриховсього. Головним експертом, звичайно ж, був Збігнєв», - зазначив продюсер фільму та засновник групи компаній Star Media Влад Ряшин.

 

Нагадаємо, за жанром стрічка «Ганна Герман» - драма. Серіал розповідає про польську співачку, яка на піку своєї слави потрапила в автокатастрофу і опинилася прикованою до лікарняного ліжка.

 

Головні ролі зіграли Іоанна Моро, Шимон Сендровський, Марат Башаров, Марія Порошина, Катерина Васильєва та інші. Автор сценарію - Аліна Семерякова, продюсери - Галина Балан-Тимкина, Влад Ряшин.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY