detector.media
21.02.2013 14:43
«НЛО-ТБ» тепер транслюється у мережах «Волі» та «Тріолану»

Ліцензію на супутникове мовлення для каналу «НЛО-ТБ» ТОВ ТРК «Україна»  отримало для того, щоб  пришвидшити розширення технічного покриття, адже з її допомогою канал зможе передавати сигнал кабельним операторам  у регіони. Про це повідомляє прес-служба компанії «Медіа Група Україна».

 

Вже укладені договори з найбільшими провайдерами «Воля» та «Тріолан», в мережах яких транслюється канал.

 

Програмна сітка супутникового та цифрового каналу буде єдиною. «Необхідність отримання супутникової ліцензії викликана технічними, а не програмними причинами. Наша стратегія -  стати повноцінним гравцем ринку і гарномічно доповнити структуру активів медіа-холдінгу «Медиа Группа Украина», - додала прес-служба.

 

«НЛО-ТБ» - п'ятий канал «Медіа групи Україна», що отримав супутникову ліцензію.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 19 лютого під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення ТОВ ТРК «Україна» отримало ліцензію на супутникове мовлення для каналу «НЛО-ТБ».

 

Нагадаємо,  канал «НЛО-ТБ» у 2011 році також  переміг у конкурсі на вільні місця в загальнонаціональних цифрових мультиплексах МХ-2 та МХ-3. А у лютому 2012 року розпочав  тестове мовлення.

 

За  словами директора з розвитку медійного напрямку бізнесу компанії СКМ Катерини Лапшиної, «НЛО-ТБ» має ухил у містику: «Це не будуть летючі тарілки, радше розслідування, пов'язанні з нестандартними ситуаціями».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY