detector.media
19.02.2013 15:11
Нацрада призначила позапланову перевірку «Волі-кабель»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила позапланову перевірку ТОВ «Воля-кабель». Таке рішення регулятор прийняв 18 лютого.

 

Як  йдеться на сайті Нацради, таке рішення обумовлене неодноразовими зверненнями громадянина Малишева.

 

Перевірятимуться дотримання компанією умов ліцензії в частині території розташування (прийому) багатоканальної телемережі, оператора телекомунікацій та вимог частин третьої, п'ятої, сьомої статті 39 Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

 

Нагадаємо, у частині третій згаданого закону йдеться про те, що право розповсюдження телерадіопрограм у багатоканальних  телемережах мають виключно: а) телерадіоорганізації,  що  отримали ліцензії на мовлення з  використанням ресурсу  багатоканальної  телемережі  відповідно  до  вимог статті 23 цього Закону; б) суб'єкти  господарювання,  яким  Національна  рада  видала ліцензію провайдера програмної послуги.

 

У частині п'ятій  йдеться про те, що провайдери  програмної  послуги  використовують
багатоканальну   телемережу   на  підставі  ліцензії провайдера програмної  послуги та  відповідної   угоди  з  оператором  багатоканальної телемережі. У сьомій частині наголошується, що надання   програмної   послуги  абоненту  здійснюється  на підставі угоди між абонентом і ліцензіатом,  укладеної  відповідно до чинного законодавства.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 6 лютого Нацрада оголосила попередження найбільшому кабельному оператору України компанії «Воля-кабель»

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY