detector.media
19.02.2013 13:36
Кримський дитячий телеканал LaLe отримав ліцензію

ТОВ «Дитячий телевізійний канал «ЛЯЛЄ» з міста  Сімферополь отримало ліцензію на супутникове мовлення  каналу  LaLe. Таке рішення  на засіданні 19 лютого прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа»,  канал запускатиме  Сімферопольська  «Телевізійна компанія «АТЛАНТ-СВ» (телеканал ATR, радіо «Мейдан»). LaLe створюватиметься на основі дитячої редакції каналу ATR.

 

Генеральний директор каналу - Ельзара Іслямова. Власник -  ПП «АвтоСпецЦентр ім. Е.Ф. Хаваджи»,  з міста Сімферополя. Частка статутного фонду - 100%.

 

Оператор телекомунікацій - ТОВ «СЕС Сіріус Україна», супутниковий ретранслятор ASTRA 4A.

 

Канал мовитиме 24 години на добу.  Відповідно до концепції, в ефірі LaLe буде 15 годин 25 хвилин  дитячих програм та 7 годин фільмопоказу.

 

Нагадаємо, за словами Ельзари Іслямової, канал має мовити трьома мовами - українською, російською та кримськотатарською. При цьому передбачається наявність субтитрування.  Мовник орієнтуватиметься  на дітей віком від 4 до 16 років. Lale у перекладі з кримськотатарської означає тюльпанчик. Передбачається, що прибутки канал отримуватиме за рахунок реклами та спонсорства. Як зазначила Ельзара Ісламова, у створенні Lale зацікавлені як спонсори, так і бізнес.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY