detector.media
19.02.2013 11:35
Ірина Іонова забирає на «Інтер» частину своєї команди
Ірина Іонова забирає на «Інтер» частину своєї команди

Керівник одного з творчих об'єднань каналу «1+1» Ірина Іонова планує після призначення креативним продюсером «Інтер» забрати частину своєї команди. Про це пише «Дуся».

 

За словами пані Іонової, вона працюватиме креативним продюсером «Голосу країни-3» до завершення проекту, а після цього залишить «1+1».

 

«Це не секрет. Я забираю частину своєї команди - це частина нашої домовленості з Олександром Ткаченком, якому я дуже вдячна за компроміс, - бо це рідний мені проект, і мені було б важко, якби я зараз все кинула, тільки почавши. І я дуже вдячна Ганні Безлюдній за те, що і вона пішла на цей компроміс - для неї він більш складний. Тому що позиція моя на «Інтері» надто відповідальна, і всі формальності, з нею пов'язані, звичайно, накладають на Ганну Віталіївну набагато більше складнощів - враховуючи те, що я продовжую працювати на "1 +1"», - сказала Ірина Іонова.

 

Відповідно до домовленості з генеральним директором «1+1» Олександром Ткаченком пані Іонова забере із собою на «Інтер» ту частину команди, з якою вона колись прийшла.

 

Нагадаємо, Ірина Іонова призначена креативним продюсером «Інтера» на позачергових зборах акціонерів телеканалу, що відбулися 14 лютого.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY