detector.media
18.02.2013 20:04
«Замочених» на ICTV вестимуть Єгор Крутоголов, Олександр Бережок і Ахава

Ведучими української версії екстремально-розважального шоу «Замочені» на ICTV стануть коміки Єгор Крутоголов та Олександр Бережок, а підтримувати і вболівати за учасників на майданчику буде ведуча Анна «Ахава» Тесленко. Про це повідомляє сайт каналу.

 

Проект вийде в ефір ICTV навесні.

 


Зараз в Аргентині проходять зйомки програми, де відстоюють честь української збірної 20 учасників. Їх вибрали під час всеукраїнського кастингу з числа 2500 охочих. Це чоловіки і жінки абсолютно різні зовні й за характером. Серед них є бодібілдери, літні люди, диваки, коротуни і здоровані, моделі і товстуни, завсідники фітнес-клубів і креативні люди. Учасники боротимуться за перемогу, яка принесе одному з них не лише славу, а й гроші.

 

Нагадаємо, «Замочені» - це українська версія спортивно-розважального шоу WipeOut. Цього року проект пройде у форматі міжнародної битви між чотирма країнами - Україною, Росією, Казахстаном і Фінляндією.

 

Це вже друга адаптація WipeOut в Україні. У 2010 році формат було реалізовано телеканалом «Інтер» під назвою «Битва українських міст» (БУМ) та «БУМ. Битва слов'ян». Тоді в іграх змагалися команди, що представляли різні українські міста (у першому сезоні) і різні слов'янські країни (у другому сезоні).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY