detector.media
15.02.2013 16:43
Газету «Капитал» очолив російський журналіст Олексій Непомнящий
Газету «Капитал» очолив російський журналіст Олексій Непомнящий
Його заступниками стали Олександр Виноградов і Олександр Бердинських

Головним редактором нової ділової щоденної газети «Капитал» став російський журналіст Олексій Непомнящий (на фото), який донедавна (з 2009 року) працював у газеті «Ведомости», раніше - у видавничому домі «Коммерсантъ», журналі SmartMoney, проекті Slon.ru. Цю інформацію джерел «Детектор медіа» підтвердив Ілля Чудновський, директор ТОВ «Ділова преса країни», що є засновником і видавцем нової газети.

 

За словами пана Чудновського, із січня Олексій Непомнящий має офіційний дозвіл на роботу в Україні. Сам пан Непомнящий відмовився коментувати своє призначення, порадивши звертатися до пана Чудновського.

 

Заступниками головного редактора «Капитала» стали колишній перший заступник головреда газети «Коммерсантъ - Украина» Олександр Виноградов і колишній головний редактор газети «Экономические известия» Олександр Бердинських. Пан Виноградов від коментарів відмовився, зв'язатися з паном Бердинських «Детектор медіа» поки не вдалося.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», у понеділок, 18 лютого, у типографії буде надруковано перший пробний номер газети - для перевірки взаємодії з друкарнею, але розповсюджуватися він не буде. «Ми вже кілька тижнів щоденно тренуємося робити повні номери, щоб потрапляти в дедлайни», - повідомило джерело в редакції.

 

Пан Чудновський не став коментувати цю інформацію. Також він наразі не коментує, коли вийде перший номер газети.

 

ТОВ «Ділова преса країни» вже є власником домену capital.ua, однак інтернет-проект із цим доменним іменем поки не функціонує.

 

Як раніше писала «Детектор медіа», перший номер газети «Капитал» має вийти в лютому. Газета виходитиме щодня на 16 шпальтах, контент практично весь буде діловим. Крім того у виданні будуть передруковуватися матеріали Financial Times.

 

«Ділова газета "Капітал"» («Деловая газета "Капитал"») була зареєстрована Державною реєстраційною службою України 29 жовтня 2012 року. Її видавець - ТОВ «Ділова преса країни», яке очолює Ілля Чудновський. За непідтвердженою інформацією, інвестором проекту виступає перший віце-прем'єр Сергій Арбузов.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Ведомости»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY