detector.media
15.02.2013 15:27
Журнал «Лиза» почне випускати «Золоту бібліотеку пригод»

Журнал «Лиза» оголошує про запуск нового колекційного книжкового проекту «Золота бібліотека пригод». Про це повідомляє прес-служба видавничого дому «Бурда-Україна».

 

У нову колекцію увійдуть 45 найбільш знаменитих романів - шедеврів світової пригодницької літератури різних жанрів, від морських подорожей до наукової фантастики: «Граф Монте-Крісто», «Майстер і Маргарита», «Таємничий острів», «Останній з могікан», «Собор Паризької Богоматері», «Спартак», «Робінзон Крузо», «Мандри Гулівера», «Пригоди Робін Гуда» та інші.

 

Книжкову колекцію адресовано широкому колу читачів, автори проекту вважають, що вона може стати основою будь-якої сімейної бібліотеки. Продажі серії пригодницьких романів будуть супроводжуватися рекламною кампанією на телебаченні, в пресі, на радіо і в місцях продажів.

 

Рекламна кампанія стартує 17 лютого, Видавничий дім планує досягти 70% цільової аудиторії - потенційних покупців книжкової серії.

 

Рекомендована роздрібна ціна першого тому книги «Граф Монте-Крісто» - 14,95 грн.


«Відповідь на питання, чому ми вирішили випустити серію романів під брендом «Ліза», очевидний. Читання хорошої літератури - невичерпне джерело яскравих емоцій та вражень. Ми хотіли подарувати ці емоції всім жінкам та членам їх сімей, долучити до світової класики підростаюче покоління. Адже відібрані нами твори захоплюючі, публікуються в кращих, перевірених часом класичних перекладах», - сказала головний редактор журналу «Ліза» Юлія Котенко.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY