detector.media
14.02.2013 18:52
«Інтер» очолив Єгор Бенкендорф, інформаційне мовлення - Євгеній Кисельов (ОНОВЛЕНО)
Ганна Безлюдна увійшла до складу наглядової ради каналу

Телеканал «Інтер» очолив Єгор Бенкендорф. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел. 

 

Ганна Безлюдна увійшла до складу наглядової ради каналу. Керівником «Національних інформаційних систем» (НІС - новинний продакшн «Інтера») став Євгеній Кисельов.

 

За інформацією видання Forbes.ua, колишній голова правління Inter Media Group і телеканалу «Інтер» Ярослав Порохняк залишає канал і не працюватиме на «Інтері» й Лариса Горська, яка до останнього часу очолювала НІС. Однак джерела «Детектор медіа» стверджують, що пані Горську не звільняли. Ярослав Порохняк о 18:00 зібрав колектив і попрощався, повідомляють джерела ТК.

 

За уточненими даними джерел ТК, Євгеній Кисельов очолив усе інформаційно-аналітичне мовлення каналу. Тож не виключено, що пані Горська залишається керівником НІСу.

 

Наразі невідомо, хто замість Єгора Бенкендорфа очолить НТКУ. До речі, 14 лютого в Єгора Бенкендорфа день народження - йому виповнилося 38 років.

 

1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд.

 

7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер». Пану Льовочкіну належатиме частка 20%, яку він передасть в управління GDF Media Limited. Мажоритарним акціонером буде компанія Дмитра Фірташа.

 

Єгор Бенкендорф з березня 2010 року був генеральним директором Національної телекомпанії України. Народився у Києві, син кінорежисера Андрія Бенкендорфа. З 1997 року працював на телеканалі «Інтер». Розпочинав з посади адміністратора, закінчував - на посаді виконавчого продюсера каналу та керівника продакшнів Inter Media Production, «07 продакшн» і «Пірат продакшн».

 

Ганна Безлюдна з 1997-го по 2001 роки очолювала інформаційну службу «Інтера», з 2007-го по вересень 2009-го була генеральним продюсером телеканалу «Інтер».

 

Євген Кисельов з вересня 2009-го по кінець 2012 року вів на «Інтері» суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY