detector.media
14.02.2013 11:23
Новий канал та УНІАН шукають журналістів, СТБ - продюсера

Новий канал шукає журналіста з вищою профільною освітою та досвідом роботи у кадрі. Про це йдеться на сайті work.ua.

 

До його обов'язків входитиме: розробка та пошук тем сюжетів, виїзд на зйомки, робота в кадрі, запис підводок, написання сюжету.

 

Інформаційне агенство УНІАН  шукає корреспондента політичної редакції. Потенційний кандидат повинен буде відвідувати події та пресс-конференції, писати статті та новини, здійснювати інформаційний моніторинг тощо.

 

Розглядатимуться кандидати на цю посаду, які мають  вищу освіту, досвід репортерської роботи. Також серед вимог - «вміння "бачити", генерувати та формулювати новину, оперативно її передавати», «вміння працювати в режимі обмеженого часу та багатозадачності», досвід висвітлення діяльності органів влади, політичних партій та громадських організацій, судових засідань, тематичних брифінгів тощо.

 

Каналу СТБ  потрібен продюсер з досвідом роботи від 5 років. До потенційних кандидатів канал ставить такі вимоги: вміння чітко формулювати завдання, контролювати їх виконання, здатність створювати оптимальні умови для роботи команди, вміння працювати з цифрами.

 

До його обов'язків входитиме планування та організація заходів всередині проекту, формування команди та розподіл ролей в проектній команді, управління бюджетом проекту, укладання договорів та управління взаємовідносинами з підрядниками, координація взаємодії між творчим і технічним складом проекту тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY