detector.media
13.02.2013 11:19
«Що? Де? Коли? Зоряні війни» та «Неділя з кварталом» стартують на «1+1» 24 лютого

Програми, які виробляє «Студія Квартал-95», - «Що? Де? Коли? Зоряні війни» та «Неділя з кварталом» - стартують на «1+1» у неділю, 24 лютого. Про це йдеться в анонсах каналу.

 

Обидва проекти надалі виходитимуть щонеділі: «Неділя з кварталом» - о 12:00, а «Що? Де? Коли?» - о 23.00.

 

Минулого року обидва проекти виходили на телеканалі «Інтер».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», зйомки «Неділі з кварталом» пройшли 5-6 лютого. Гостями проекту були Сергій Бєлоголовцев, Отар Кушанашвілі і Руслан Сенічкін. За сценарієм ведучий «Сніданку з 1+1» брав сенсаційне інтерв'ю в журналіста, який підпільно прожив цілий місяць у «Межигір'ї». Разом зі Степаном Казаніним Руслан Снічкін також проведе новини після кінця світу.

 

Виробництво «Що? Де? Коли? Зоряні війни» «Студія Квартал-95» здійснює спільно з «ГРА-Україна». У новому сезоні програми беруть участь як уже досвідчені зірки-знавці, так і новачки, серед яких - і збірна ведучих каналу «1 +1». Разом з ними за вихід у фінал боротимуться радіоведучі, володарі кришталевих сов, телеведучі, знамениті одесити, спортсмени, команди шоу-бізнесу і «Студії Квартал-95», а також збірні опозиції і Партії регіонів. Усі вони змагаються за почесний приз «Кришталева сова»

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY