detector.media
12.02.2013 11:50
Віталій Седюк з «1+1» відзначився на церемонії «Греммі»
Віталій Седюк з «1+1» відзначився на церемонії «Греммі»

Журналіст телеканалу «1+1» Віталій Седюк відзначився на церемонії «Греммі», що пройшла 10 лютого в Лос-Анджелесі, вийшовши на сцену, щоб забрати нагороду Адель. Про це пише The Hollywood Reporter.

 

У момент, коли Дженніфер Лопес представляла Адель з її «Греммі» за найкращий поп-виступ року (першу нагороду вечора), чоловік у смокінгу й чорних окулярах вийшов до мікрофона, щоб привітати співачку. «Це така честь отримати цю нагороду», - сказав він, доки Адель піднімалася сходами на сцену, і додав: «Я люблю тебе, Адель».

 

Це був Віталій Седюк, журналіст «1+1», який має міжнародну репутацію «пранкстера» (бешкетника). Зокрема, у травні на московській прем'єрі «Людей у чорному - 3» він підскочив на червоній доріжці до Вілла Сміта і поцілував його, за що отримав удар від актора. Раніше він дарував соски-пустишки Філіпу Кіркорову, який за це «послав» журналіста, та гортензії Мадонні, яка ненавидить ці квіти і жбурнула їх в обличчя Віталію.

 

За даними джерел The Hollywood Reporter, Віталію Седюку вдалося проникнути на церемонію «Греммі» без квитка й акредитації. Він пройшов до залу повз охоронців і зайняв місце в другому ряду поруч із Джастіном Тімберлейком.

 

Після того, як Седюк пішов зі сцени, його затримала служба безпеки й арештувала поліція за незаконне проникнення. Він провів ніч у камері і був звільнений до засідання суду, призначеного на березень.

 

«Мій канал не отримав акредитації, тож я пішов з друзями, у яких були квитки. У нас не перевіряли, скільки було квитків, тож я пройшов. Спочатку я пішов до місця, відведеного для ЗМІ та взяв чимало інтерв'ю. Тоді я просто пішов за дівчиною в зеленій сукні через ворота. Мої кишені перевірили, але ніхто не просив квиток», - розповів Віталій Седюк The Hollywood Reporter.

 

«Моя мета - розважити і показати різні емоції знаменитостей», - пояснює свій вчинок журналіст.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY