detector.media
11.02.2013 12:22
НРКУ попросила Концерн РРТ увімкнути передавачі

Національна радіокомпанія України звернулася до Концерну радіозв'язку, радіомовлення і телебачення з проханням відновити ефірне мовлення Українського радіо станом на 5 лютого 2013 року. Про це повідомляє прес-служба НРКУ.

 

Підставою для звернення щодо увімкнення передавачів Першого каналу, «Променя» та радіо «Культура» стало доручення прем'єр-міністра України Миколи Азарова Міністерству фінансів щодо збільшення видатків для забезпечення в необхідному обсязі трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб.

 

Як відомо, 5 лютого на прохання НРКУ Концерн РРТ вимкнув усі УКХ-передавачі та більшість ФМ-передавачів НРКУ. За словами генерального директора НРКУ Тараса Аврахова, коштів, виділених НРКУ Держкомтелерадіо на трансляцію програм у 2013 році, вистачає тільки на роботу 32 ФМ-передавачів.

 

7 лютого прем'єр-міністр Микола Азаров підписав доручення Міністерству фінансів України щодо збільшення видатків для забезпечення в необхідному обсязі трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб, під час підготовки законопроекту щодо внесення змін до державного бюджету на 2013 рік.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY