detector.media
09.02.2013 15:12
«1+1» запустив наступний тизер «Великих перегонів»
У першому ролику майданом Незалежності розгулювали слони. Цього разу, за сюжетом, до супермаркета навідалося 120 пінгвінів
Телеканал «1+1» запустив тизер проекту «Великих перегонів». 
 
Для промоушена програми зняли ролик за участі пінгвінів:
 
 
«Ми відібрали 120 випещених пінгвінів, які охоче знялися в нашому ролику. Не всі відвідувачі і продавці супермаркету зрозуміли, навіщо в магазин прийшли пінгвіни. Можливо, все роз'ясниться після старту проекту "Великі перегони"», - коментує креативний продюсер «1+1» Олег Трояновський.
 
Як повідомляла «Детектор медіа»,  шоу «Великі перегони» за форматом The Amazing Race стартує на телеканалі «1+1» у квітні 2013 року. У рамках промоушену проекту продюсерська група телеканалу знімає кілька роликів з екзотичними тваринами. Спочатку це був тизер з прогулянкою слонів на Майдані.
 
Телешоу «Великі перегони»  - це реаліті-квест. У проекті беруть участь команди, що складаються з двох осіб (чоловік та дружина, брат та сестра, колеги по роботі, батьки та діти, близькі друзі). Команди вирушають у навколосвітню подорож, протягом якої змагатимуться між собою на різних етапах у різних країнах. На учасників чекають випробування на швидкість, витривалість, кмітливість. Заради перемоги вони мають продемонструвати силу волі та здатність грати в команді.
 
Під час перегонів учасники здолають тисячі кілометрів на літаках, гелікоптерах, повітряних кулях, вантажівках, велосипедах, таксі, потягах, автобусах, човнах тощо. За інформацією прес-служби «1+1», учасники «Великих перегонів» за місяць відвідали 4 континенти і понад 10 країн. 
  
«Детектор медіа»  
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY