detector.media
08.02.2013 18:02
«1+1 медіа» хоче створити конвергентний ньюзрум для ТСН, УНІАН і tsn.ua

«1+1 медіа» планує створити конвергентний ньюзрум на основі всіх новинних ресурсів, які входять до складу групи. Про це «Детектор медіа» повідомила шеф-редактор ТСН Тетяна Пушнова.

 

За її словами, саме із цією метою запускається нова студія, яка працюватиме на основі технології VIZ RT Video Wall

 

«Ми зараз тільки робимо перші кроки в цьому напрямку. Зараз конвергенції, так як її розуміють сучасні Детектор медіа, у нас немає. "1+1 медіа" - це великий холдинг, який має багато новинних ресурсів: УНІАН, ТСН, tsn.ua, з яких можна зробити спільний ресурс, і яким можна надати єдиний стиль. До того ж важливою є комунікативна зв'язка всіх цих ресурсів», - зазначила пані Пушнова.

 

Тетяна Пушнова

За її словами, наразі тіснішою стане інтеграція телебачення й інтернету. У зв'язку із цим у ньюзрумі ТСН працюватиме частина команди tsn.ua, які зараз перебувають у різних офісах.

 

Також Тетяна Пушнова відзначила, що команда ТСН працюватиме над поліпшенням якості новин: «Зараз цитування ТСН найбільше, але ми прагнемо ще більше ексклюзивності. Якщо поглянути ретроспективою на останні два роки розвитку ТСН - ми новини робимо дещо профільованими: 19:30 - загальні новини, у них широка аудиторія, і вони прагнуть розповісти якомога більше новин України та світу, 17:00 - «ТСН. Особливе» - це новини зовсім інакшого формату, а нічний випуск - це легкий підсумок з певними акцентами для тих, хто ознайомився з основними новинами в інтернеті»

 

Нагадаємо, «1+1» відкрив нову студію ТСН, з якої із 17 лютого виходитимуть проекти інформаційно-аналітичної служби каналу.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY