detector.media
08.02.2013 16:05
«Перший Ukraine» запустить міжнародні новини, дитячу, історичну, молодіжну і соціальну програми

Міжнародна версія Першого національного - супутниковий телеканал «Перший Ukraine» планує запустити низку нових програм. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної телекомпанії України.

 

Невдовзі до спеціальних випусків новин додадуться ексклюзивні випуски програми «Точка зору», а також програма про світову політику і зовнішньополітичний курс України «Міжнародні новини», що «стане відправною точкою для початку масштабної співпраці з Міністерством закордонних справ України».

 

У березні «Перший Ukraine» хоче запустити нову щоденну дитячу програму. У планах каналу - створення проекту про українське суспільство з провідними соціологами країни, запуск програми про українську історію, втілення сучасного молодіжного формату, розширення трансляцій богослужінь з українських храмів і церков для покриття ширшого кола вірян в Україні та за кордоном.

 

Крім того «Перший Ukraine» планує розширити співпрацю з міжнародним каналом Еuronews та розміщувати в ефірі освітні й соціальні проекти, створені на основі співпраці каналу Еuronews із Єврокомісією.

 

У 2013 році у планах каналу «Перший Ukraine» - показ понад півсотні прем'єрних документальних фільмів на історичну, культурну тематику.

 

Також міжнародний мовник розширюватиме покриття. Невдовзі, за інформацією прес-служби, будуть досягнуті домовленості про входження телеканалу до пакетів IPTV-операторів в Україні та за кордоном. «Конвергенція пристроїв для перегляду телебачення за допомогою технологій web 2.0 на базі Smart TV, а також за допомогою додатків для мобільних пристроїв на базі найпоширеніших операційних систем (Android, iOS) видозмінює вигляд сучасного телебачення та інформаційного суспільства. Тому крім традиційних способів доставки сигналу (ефір, супутник і кабель), канал узяв курс виходу на нові сучасні технології трансляції сигналу, які в найближчі роки стануть ключовими», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY