detector.media
07.02.2013 14:01
«ПроФутбол» і футбольні трансляції повертаються на «2+2»

З наступного тижня в ефір телеканалу «2+2» після зимової перерви повертаються футбольні трансляції та ток-шоу «ПроФутбол», повідомляє прес-служба каналу.

 

Продовження футбольного сезону 2012-2013 розпочнеться 12 лютого о 21:25 прямою трансляцією матчу Ліги Чемпіонів «Селтік» - «Ювентус», а о 1:00 матчем «Валенсія» - «ПСЖ». 14 лютого о 19:40 вболівальники побачать у прямому ефірі домашній матч «Динамо» проти «Бордо» у рамках Ліги Європи, а о 22:00 матч «Базель» - «Дніпро».

 

По закінченню прямих трансляцій матчів ведучий Ігор Циганик та футбольні експерти запрошують глядачів на післяматчеві обговорення «Про Лігу - огляд ігрового дня».

 

17 лютого в ефір повертається аналітичне футбольне ток-шоу «ПроФутбол». Ведучі Ігор Циганик та Олександра Лобода, як завжди, щонеділі о 21:30 підбиватимуть підсумки поточного ігрового тижня, обговорюватимуть найцікавіші моменти та аналізуватимуть разом з футбольними експертами гру українських та зарубіжних клубів.

 

«Ми порадуємо наших вірних глядачів оновленою картинкою, як завжди, ексклюзивними матеріалами та відповідями на питання, які хвилюють вболівальників. У перших програмах наші журналісти піднімуть теми продажу ФК «Металіст» та «Арсенал», проведених трансферів та зроблять прогнози виступів українських клубів у єврокубках», - поділився керівник проекту Степан Щербачов.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY