detector.media
05.02.2013 11:44
ТВі заявляє, що його відключили в Обухові через фільм-розслідування. Провайдер заперечує

Телеканал ТВі заявляє, що 4 лютого, напередодні показу документального фільму «Особливий формат. Обухівська арифметика», провайдер «Екран» з міста Обухів вимкнув канал з ефіру. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

ТВі дізнався про відключення від Віктора Романюка, який балотувався в депутати у 94-му окрузі, та колишнього члена ОВК цього округу.

 

«Підставою для такого рішення, припускають вони, стала стрічка про виборчі події в Обухові "Обухівська арифметика", який виходить в ефір 4 лютого о 22:00. Та мешканцям міста, де відбувається дія фільму, доведеться дивитися його онлайн, а не з екранів своїх телевізорів», - повідомляє прес-служба каналу.

 

Директор компанії «Екран» Віктор Король заперечив «Телекритиці» цю інформацію і заявив, що ТВі 4 лютого не був відключений з ефіру і наразі також мовить без змін.

 

У фільмі «Особливий формат. Обухівська арифметика» йдеться про події під час виборів. Основними кандидатами на згаданому окрузі були регіоналка Тетяна Засуха та представник опозиції Віктор Романюк. За твердженнями опозиції у їхнього кандидата вкрали 30 тисяч голосів. Цей округ став одним з п'яти округів, де ЦВК призначила повторні вибори. Упродовж лютого щопонеділка о 22:00 у програмі «Знак Оклику з Артемом Шевченком» вийдуть фільми ще про чотири округи, де були призначені повторні вибори.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY