detector.media
01.02.2013 20:42
«Регіонали» не прийшли на ефір Безулик про справу Щербаня (ОНОВЛЕНО)

Представники Партії регіонів відмовилися прийти на прямий ефір програми «Справедливість» на телеканалі «Інтер». Про це повідомила ведуча програми Анна Безулик, пише «Українська правда».

 

Ефір програми присвячено справі про вбивство депутата Євгена Щербаня, та обвинувачення пред’явлені екс-прем'єру Юлії Тимошенко у цьому вбивстві.

 

Анна Безулик уточнила, що представники Генпрокуратури також «не знайшли часу» для участі у програмі.

 

«Сьогодні з різних причин абсолютно всі члени і представники партії влади, до яких ми зверталися, відмовилися брати участь у сьогоднішній дискусії. Саме тому у нас сьогодні опозиція буде дебатувати з експертним середовищем, - заявила пані Безулик. - Але, власне, це справа депутатів – йти їм на ефір чи ні. Інша справа – державні службовці. Безумовно, для нас було дуже важливим, аби в цій студії була представлена думка Генеральної прокуратури, яка є ініціатором цієї надзвичайно резонансної історії».

 

Раніше депутат від «Батьківщини» Олександра Кужель у своєму Facebook повідомила, що від влади на ефір прийдуть депутати-«регіонали» Ганна Герман та Микола Рудьковський.

 

«Шкода, вони не змогли знайти представника хоча б для включення в нашу програму. Хоча ми чекаємо на них: впродовж усього ефіру ви можете з'явитися в цій студії і висловити свої думки. Поки що ми будемо спілкуватися лише з такими віртуальними зображеннями», - заявила ведуча (у студії присутні картонні зображення генпрокурора Віктора Пшонки та його першого заступника Рената Кузьміна у повний зріст).

 

О 21.14 у програмі розпочалося пряме включення з коментарем Уповноваженої Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY