detector.media
01.02.2013 17:39
«Студія Квартал-95» знімає новий сезон «Неділі з Кварталом»

«Студія Квартал-95» знімає новий сезон програми «Неділя з Кварталом». Про це повідомила прес-служба продакшну.

 

5-6 лютого відбудуться зйомки програми у павільйоні «Укртелефільму». 5 лютого в дім «Кварталу» прийдуть Вадим Андреєв і Сергій Селін. Перший гість спробує себе в новій ролі - очолить жіночий батальйон «кадеток». Сергій Селін проведе власне розслідування і спробує з'ясувати події після бурхливого свята.

 

6 лютого гостями «Кварталу» стануть Сергій Бєлоголовцев, Отар Кушанашвілі і Руслан Сенічкін. Бєлоголовцев стане бувалим і запеклим ведучим програми «Руйнівники міфів», Кушанашвілі прокоментує футбольний матч між виконавцями України та Росії, проведе урок тостів в грузинській школі і навчить акторів «Кварталу» співати грузинські пісні. Ведучий «Сніданку з 1+1» візьме сенсаційне інтерв'ю у журналіста, який підпільно прожив цілий місяць у Межигір'ї, а також разом зі Степаном Казаніним проведе новини після кінця світу.

 

На якому каналі вийде проект, поки невідомо. Раніше програма виходила на телеканалі «Інтер». «Неділя з Кварталом» спочатку існувала як проект міжпрограмних включень, а потім почала виходити у неділю зранку. У ній ведучі Олена Кравець, Степан Казанін, Євген Кошовий, Юрій Крапов і Юрій Корявченков починають свій вихідний день, як усі звичайні телеглядачі: прокидаються, роблять зарядку, готують сніданок і приймають гостей -  популярних акторів, музикантів і спортсменів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY