detector.media
01.02.2013 16:20
У неділю НТН запускає програму розслідувань «Лохотрон»

3 лютого на телеканалі НТН відбудеться прем'єра програми «Лохотрон», ведучим якої буде російський журналіст Віктор Набутов. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

В ефірі перший випуск проекту вийде о 23:00.

 

Усього вийдуть 12 програм тривалістю 30 хв. Повтор відбуватиметься у суботу о 10:30.

 

«Лохотрон» стане циклом  документальних програм-розслідувань про те, як в повсякденному житті обраховують покупців, змушують купувати непотрібні товари і послуги.  Автори програми стверджують, що за допомогою рекламних та маркетингових інструментів, користуючись прогалинами в законах, щодня грабують  українців, які цього навіть не помічають.

 

«"Лохотрон" - це проект, який зможе застерегти глядачів від емоційних покупок  і пояснить, як  захиститися від рекламних пасток і маніпуляцій. Крім того, українці дуже легко розлучаються з грошима, а потім кажуть, що їх надурили. Тому ми хочемо ще й навчити всіх рахувати гроші, як це роблять у всьому цивілізованому світі», - сказав виконавчий продюсер телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

«Я погодився стати ведучим тому, що я - за справедливість. Мені цікаві проекти, які розкривають змови або які-небудь шахрайські дії. Тим більше НТН вміє робити якісний продукт,  і тут працюють професіонали. Це означає, що у нас все вийде», - упевнений Віктор Набутов.

 

Появу нового обличчя каналу прокоментував Олександр Мельничук: «Ведучого було обрано не випадково, ним став провокаційний і безстрашний, при цьому людяний і безмірно привабливий НТВ-шник Віктор Набутов. Він готовий заглибитися в будь-яку проблему і вирішити завдання будь-якої складності. Це імпонує, погодьтеся».

 

 Нову програму буде вести російський ведучий Віктор Набутов

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY