detector.media
01.02.2013 15:36
Комітет свободи слова розгляне звіт Нацради 20 лютого

Комітет з питань свободи слова та інформації планує розглянути звіт Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на своєму засіданні 20 лютого. Про це повідомив голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко під час прес-конференції в Ужгороді.

 

Як поінформував Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, на даний час звіт Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення за 2012 рік вивчається депутатами Комітету.

 

Обговорення звіту відбудеться на розширеному засіданні Комітету з питань свободи слова та інформації, куди будуть запрошені громадськість та експерти у сфері медіа.

 

За словами Миколи Томенка, для того, аби була можливість підготуватися  до такого звіту, попередньо засідання комітету заплановано на 20 лютого 2013 року.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Національна рада з питань телебачення та радіомовлення затвердила свій звіт за 2012 рік на засіданні 23 січня. Наступного дня звіт був поданий на розгляд Президентові України, Верховній Раді та оприлюднений на офіційному сайті Нацради.

 

Народний депутат України від ВО «Свобода» Олександр Мирний виступив з ініціативою створити у Верховній раді тимчасову слідчу комісію, яка займеться розслідуваннями діяльності Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY