detector.media
01.02.2013 12:18
З БТБ звільняється керівний менеджмент і частина колективу

Керівний менеджмент і частина колективу звільняється з каналу БТБ (ТОВ «Банківське телебачення»). Про  це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел.

 

Як повідомляють джерела, канал залишає головний режисер, головний редактор, шеф-редактор інформаційно-аналітичної служби, шеф-режисер інформаційно-аналітичної служби, керівник продакшну, програмний директор, випускові редактори та режисери новин. Відомо, що ще більше 10 співробітників написали заяви на звільнення.

 

Головний редактор каналу Світлана Коляда сказала «Детектор медіа», що не коментує цю інформацію.

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар у генерального директора БТБ Світлани Криворучко.

 

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн гривень статутного капіталу.

 

У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правому мовити у форматі високої чіткості HD.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY