detector.media
01.02.2013 10:59
Олексій Газубей став випусковим редактором у «Комсомолці»
Олексій Газубей став випусковим редактором у «Комсомолці»

Олексій Газубей став випусковим редактором газети «Комсомольская правда в Украине». Про це повідомляє прес-служба UMH Group.

 

Сьогодні п'ятничний випуск газети вийшов під його керівництвом.

 

Як відомо, пан Газубей починав свою журналістську кар'єру саме в цьому виданні.

 

«Мені приємно повернутися, що називається, у рідні стіни, адже саме "Комсомольская правда" була першим місцем моєї роботи в Києві. Упевнений, що добиватися поставлених перед виданням цілей і зараз буде так само цікаво, як тоді, коли український випуск КП тільки починався», - сказав Олексій Газубей.

 

За словами головного редактора «Комсомольской правды в Украине» Оксани Богданової, перед редакцією стоїть завдання розвивати мультимедійний контент і  будувати конвергентний ньюзрум.

 

«Сьогоднішній стан справ на ринку преси диктує необхідність всіх цих важливих перетворень. І ми чудово розуміємо, що їх неможливо здійснити без згуртованої, професійної команди, в яку тепер увійшов і Олексій Газубей», - сказала вона.

 

Нагадаємо, з листопада 2012 року Олексій Газубей очолював управління інформації Федерації футболу України (ФФУ). На цю посаду він прийшов після того, як 1 листопада група «1+1» закрила проект (газету і сайт) «Газета Киевская», головним редактором якої був Олексій Газубей. Перед цим він також очолював проекти видань «Газета по-киевски» і «Блик», які так само було закрито за рішенням засновників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY