detector.media
31.01.2013 17:11
Порошенко залишився партнером UMH по «Нашому радіо» та KP Media
UMH group викупив частки Петра Порошенка в радіомережах «Ретро-ФМ» і Next у межах опціону

UMH group (УМХ) у межах опціону викупила частки Петра Порошенка в проектах «Ретро-ФМ» і Next. Про це «Детектор медіа» повідомив віце-президент UMH group Григорій Шверк, коментуючи вихід компаній Петра Порошенка зі структури власності двох радіомереж.

 

Суму угоди сторони не розголошують. «Ми також повністю задоволені підсумками партнерства в цих проектах: і позиціями, які вдалося зайняти на ринку, і комерційними результатами», - повідомив пан Шверк.

 

При цьому партнерство UMH group і Петра Порошенка в інших проектах - «Наше радіо» та KP Media (видавець журналу «Корреспондент») - зберігається. Склад і частки акціонерів у них не змінилися, повідомив пан Шверк, однак не уточнив розмір часток партнерів.

 

Григорій Шверк наголосив, що в UMH group вельми агресивна стратегія розвитку Радіогрупи УМХ: «Ми плануємо запуск нових форматів і готуємося до значного розширення існуючих мереж».

 

Нагадаємо, компанії Петра Порошенка вийшли зі структури власності радіомереж «Ретро-ФМ» і Next, у яких володіли частками по 50%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY