detector.media
31.01.2013 15:57
«Батьківщина» заявляє, що «Обозреватель» сфальсифікував інтерв’ю Власенка

Прес-служба «Батьківщини» заявляє, що «Обозреватель» при передруці сфальшував інтерв'ю депутата та захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, яке той дав львівській газеті «Високий замок».

 

Інтерв'ю вийшло 31 січня  і називається - «Власенко: «Усі бізнес-активи Щербаня отримали "донецькі"».

 

«Щоб ця провокація мала правдоподібний вигляд, за основу було взято реальне інтерв‘ю, в яке вмонтували сфальшовану інформацію. Це спеціальна технологія, яку використовують підконтрольні владі мас-медіа, а їхня мета - виставити людей, чиє інтерв‘ю сфабриковане, у неприглядному світлі», - заявляє «Батьківщина».

 

Зокрема, як стверджує «Батьківщина», у варіанті інтерв'ю, яке передрукував «Обозреватель», з'явилась низка тверджень, які той не казав. 

 

Партія наводить одне з них: «Влада вдається до просто абсурдних дій у своєму бажанні будь-що знищити Тимошенко. Підконтрольними режиму засобами масової інформації постійно транслюється цинічна брехня про те, що сторона Тимошенко програла суд проти прем'єр-міністра Азарова у Гамбурзі. Насправді розгляд цієї справи у Гамбурзі мав діаметрально-протилежний результат. Ми виграли цей суд по всіх пунктах, наші вимоги повністю задоволені. У рішенні по цій справі зазначено, що прем'єр  Азаров особисто повинен сплатити Юлії Тимошенко 300 тис. євро моральної шкоди. При цьому вони нахабно брешуть і заявляють, що виграли цю справу».

 

Прес-служба «Батьківщини» та сам Сергій Власенко звернулися до українських та іноземних ЗМІ з проханням не розповсюджувати матеріали з сайту «Обозреватель», оскільки вважають їх «маніпулятивними та брехливими».

 

«Детектор медіа» надіслала запитання шеф-редактору «Обозревателя» Михайлові Подоляку й очікує на відповідь.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY