detector.media
30.01.2013 16:48
Нацрада проліцензувала двох IPTV-провайдерів у Києві та Василькові

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 30 січня ухвалила рішення про видачу ліцензій провайдера програмної послуги (технологія IPTV) двом компаніям - ТОВ «Павутина. Нет» з Києва і ПП «ТРК "Міський телевізійний центр"» з Василькова Київської області».

 

ТОВ «Павутина. Нет» має намір надавати послугу IPTV у Солом'янському районі Києва у складі 59 програм (усі - вітчизняні, універсальна програмна послуга - 39 програм). Головна станція провайдера розташовується на вулиці Гарматній у Києві.

 

За словами представника «Павутини. Нет», компанія існує з 2007 року, надає послуги широкосмугового доступу до інтернету і нещодавно вирішила розвивати IPTV. «Ми розпочинаємо будівництво мережі в інших районах Києва. Плануємо розширювати територію і збільшувати кількість каналів до 150», - повідомив представник компанії.

 

ТРК «Міський телевізійний центр» має намір надавати послугу IPTV у місті Василькові у складі 54 програм (усі - вітчизняні, УПП - 36 програм). Компанія вже мала ліцензію кабельного провайдера, але у 2008 році попросила Нацраду її анулювати.

 

За словами представника «Міського телевізійного центру», компанія є інтернет-провайдером і вирішила знову надавати послуги платного телебачення, цього разу - IPTV. Планують розширювати кількість каналів. «Поки що взяли тільки ті канали, кому не треба платити роялті», - повідомив представник.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY