detector.media
30.01.2013 15:33
Star Media зняла три проекти для російських каналів

Група компаній Star Media зняла на замовлення  російських каналів два телефільми та серіал. «Любити не можна забути» і «Шукайте маму» на початку лютого вийдуть в ефірі каналу «Домашній», а серіал «Нічні ластівки» стартував 28 січня на російському «Первом канале». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

«Любити не можна забути» і «Шукайте маму» - 4-серійні телефільми режисера В'ячеслава Лаврова.

 

Перша стрічка розповідає, як  у головну героїню, 37-річну вчительку художньої школи, закохується 20-річний молодик. У другому  телемуві йдеться про те, як молодому чоловікові у день весілля підкидають немовля із запискою, що це його дитина.

 

Серіал «Нічні ластівки» складається з 8 епізодів і розповідає про радянських льотчиць у часи Другої світової війни. На нічних бомбардувальниках «По-2» разом з іншими частинами Військово-Повітряних Сил СРСР вони наносили удари по ворогу.

 

«Нічні ластівки» - це художній твір, в основу якого покладено історію про легендарний жіночий авіаційний полк в складі ВПС СРСР під час Великої Вітчизняної війни. Молодих дівчат за їх безстрашність і професіоналізм дійсно боялася мастита фашистська армія», - сказав голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин.

 

Режисер-постановник стрічки -  Михайло Кабанов. У ролях: Тетяна Арнтгольц, Єлизавета Нілова, Денис Нікіфоров, Євген Ганелін та ін.

 

Наразі невідомо, чи з'являться ці проекти в ефірі українських телеканалів.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY