detector.media
28.01.2013 19:17
Радіогрупа УМХ увійшла до складу Європейської асоціації медійних сейлз-хаусів

28 січня Радіогрупа УМХ, що входить до складу UMH group, стала повноправним учасником Європейської асоціації медійних сейлз-хаусів (EGTA). Про це повідомляє прес-служба УМХ.

 

За словами голови правління Радіогрупи УМХ Валентина Резніченка, Радіогрупа УМХ перший і поки єдиний український радіохолдинг, що є повноправним учасником EGTA.

 

Діяльність EGTA зосереджена на узагальненні досвіду продажу реклами в рамках різних законодавств, обміні думками, знаннями та дослідженнями в галузі телевізійного і радійного ринків. Членство в асоціації дозволяє запитувати необхідну інформацію безпосередньо в учасників процесу. Надалі це дозволить більш оперативно адаптувати нові тенденції й для українського рекламного ринку, вважають в УМХ.

 

«Але співпраця в рамках даного проекту - це дорога з двостороннім рухом, і той факт, що EGTA висловила зацікавленість в отриманні саме нашого досвіду та експертизи роботи на пострадянському медійному просторі свідчить про багато речей», - каже пан Резніченко.

 

Довідка:

 

EGTA - некомерційна торгова асоціація, заснована в 1974 році, що базується в Брюсселі. На сьогоднішній день організація об'єднує 113 телевізійних і радійних сейлз-хаусів, розташованих у 34 країнах Європи і світу. На частку EGTA припадає більше 75% європейського ринку телевізійної реклами і близько 50% доходів від радійної реклами в країнах, де оперують учасники асоціації.

 

В управлінні Радіогрупи УМХ перебувають чотири мережеві («Авторадіо», «Наше радіо», «Ретро FM», Europa Plus) і три локальні радіостанції («Джем FM», Lounge FM та «Голос столиці»). Станції УМХ мовлять у 65 містах України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY