detector.media
28.01.2013 18:39
У Києві відзняті фінальні сцени українського трилера «Зелена кофта»

Знімальна група українського режисера ВолодимираТихого продовжує роботу над психологічним трилером «Зелена кофта». Про це повідомляє прес-служба компанії «Артхаус Трафік».

 

Зйомки фільму, в основі якого - сучасна історія про дівчинку-підлітка, яка сама шукає і карає викрадача свого 7-річного брата, почалися у вересні 2012 року.

 

Режисер і автор сценарію «Зеленої кофти» - Володимир Тихий, один з провідних українських кінематографістів нового покоління. Митець відомий, зокрема, завдяки альманахам «Мудаки. Арабески» і «Україна Гудбай». Продюсери фільму - Денис Іванов (компанія «Артхаус Трафік») та Ігор Савиченко (компанія Pronto Film).

 

 

27 січня у Києві на Подолі відзняли фінальні сцени  стрічки. Орієнтовно, що зйомки фільму триватимуть до літа поточного року. У прокат «Зелена кофта» вийде навесні 2014 року.

 

За результатами першого знімального етапу незакінчена стрічка була відібрана у секцію Work-In-Progress Варшавського міжнародного кінофестивалю і стала єдиним українським проектом на кінофорумі.

 

Фільм також увійшов до Програми з виробництва і розповсюдження національних фільмів Державного агентства України з питань кіно. Бюджет 100-хвилинного трилеру склав 6,85 млн. гривень.

 

Нагадаємо, що раніше «Детектор медіа» повідомляла про початок зйомок фільму в інтерв'ю з режисером Володимиром Тихим.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY