detector.media
24.01.2013 18:05
34 канал відкрив новий сезон журналістських розслідувань «Больова точка»

34 канал (м.Дніпропетровськ) відкрив гарячу лінію у новому сезоні програми «Больова точка». Про це сьогодні, 24 січня, повідомило керівництво телеканалу на прес-конференції у медіа центрі «Дніпро пост».

 

Перший випуск нового сезону програми «Больова точка» вийде в ефірі 34-го каналу сьогодні о 21.00.

 

Півтора роки тому дніпропетровський регіональний телеканал запустив програму соціально-відповідального телебачення. На думку творців програми «Больова точка», вона допомагає розв'язувати проблеми, які люди не можуть вирішити самостійно. Автори проекту намагаються не тільки відображати дійсність, але й впливати на неї.

 

Заступник генерального директора 34-го телеканалу Максим Ткаченко підкреслив, що ідея створення програми належить самим журналістам каналу. За його словами, «Больова точка» має непоганий рейтинг і успіх у глядачів.

 

«Больова точка» - це проект журналістських розслідувань, присвячений найактуальнішим соціальним проблемам регіону. До нас часто звертаються люди, які випробували практично всі засоби розв'язання своїх проблем. Наше завдання - достовірно відобразити інформацію і допомогти людині сформулювати свою позицію, допомогти їй захистити себе в тій чи іншій ситуації. У новому сезоні ми хочемо мати більш тісний контакт з нашим глядачем, тому відкриваємо гарячу лінію, за якою кожен, хто зіткнувся з якоюсь проблемою, може до нас звернутися», - сказала на прес-конференції авторка і ведуча програми «Больова точка» Ольга Волинська.

 

«У нас сформувався клуб адвокатів, юристів, правозахисників, які готові працювати на громадських засадах і допомагати героям програми. У новому сезоні ми хочемо дати глядачам не тільки виговоритися, але й активно брати участь у вирішенні своєї долі - писати запити, працювати з адвокатом. Дуже важливо бути відповідальним не тільки перед глядачами, але й перед героями програми, тому ми запускаємо проекти "Зворотній зв'язок" та "Юридична підтримка". Також в кожній нашій програмі будуть висловлювати свою думку експерти. Вони будуть давати поради про те, як не стати жертвами обману, заручниками ситуації. Ще один з проектів - це "Стоп, бюрократія"», - зазначила інша ведуча програми «Больова точка» Наталя Грекова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY