detector.media
23.01.2013 10:19
У продаж надійшов оновлений міні-формат журналу «Единственная»

Видавничий дім «Едіпрес Україна» оновив міні-формат свого журналу «Единственная». Про це повідомляє прес-служба Видавничого дому.

 

З 22 січня, тобто з другого номеру популярний український жіночий журнал «Единственная» почав виходити в оновленому міні-форматі. Основні зміни торкнулися розміру і шрифтів видання. Контент і дизайн міні-формату, як і раніше, є точною копією журналу «Единственная» у стандартному форматі.

 

Міні-формат видання наразі збільшено у розмірах - з 170х227 до 178х238 мм, при цьому журнал легко вміщується у жіночій сумочці. Головні переваги оновленого формату - пропорційно збільшені, читабельні шрифти і більш великі фотоілюстрації.

 

«Сьогодні в «Единственной» використовуються ексклюзивні шрифти, які дозволяють розмістити додатково до 30% тексту. Дизайн журналу - це спільна творчість трьох найдосвідченіших команд дизайнерів і редакторів з України, США та Ізраїлю: Олени Ликової, арт-директора платформи жіночих видань «Едіпресс Україна»,  експертів з дизайну преси з Maryjane Fahey & Mariana Ochs та Михайла Новоселова, незалежного консультанта, екс-арт-директора "VIVA!". Оновлюючи формат міні-версії видання, ми розраховуємо, що читання журналу стане ще більш зручним і комфортним для нашої аудиторії. Як результат ми плануємо збільшити охоплення читачок і розширити географію читання», - сказала керівник напрямку Advisory Євгенія Савиченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY