detector.media
21.01.2013 12:52
24 січня - квартирник Павла Ігнатьєва в Бабуїні*
24 січня - квартирник Павла Ігнатьєва в Бабуїні*

24 січня о 20.00, в Бабуїні (вул. Симона Петлюри 10, ст.м. Університет) відбудеться квартирник Павла Ігнатьєва.

«* Квартирник дуже зручне слово, тому що викликає, у людини яка його чує, цілком конкретні асоціації: затишок, музика, спілкування. Квартирник - це маленький концерт, де важливий не тільки виконавець, але і кожен слухач, який, так би мовити, одномоментно, разом з музикантом створює ту, чи іншу атмосферу і взаємодія виходить чесніше, без штучно створених рамок.

 

Як не крути, а Бабуїн, не великий клуб, можна сказати навіть домашній.

 

Тому ідея KVARTIRNIKіv, народилася природно і сама собою.

 

Двічі на місяць, по четвергах, у рамках новоствореного затишку маємо можливість слухати прекрасну музику в дивовижному виконанні Павла Ігнатьєва, який вже не один рік балує Бабуїн своєю присутністю.

 

Павло Ігнатьєв грає авторську щиру музику на стику класичної та джазової традицій. Він відомий у Києві по регулярним виступам в арт-клубах, а також спільними роботами з групою Бумбокс, Сергієм Бабкіним, гітаристом Геннадієм Бондарем.

 

Тепер Павло сподівається донести свою творчість до більшої кількості людей.

 

Ось що він сам Паша розповідає про себе:

«Мої перші кроки, перші успіхи, перші відкриття, - все супроводжувалося звуками музики. Напевно, тому батьки вирішили, що ці здібності необхідно розвивати. Спочатку мене взяли в Київську музичну школу № 5, потім була Одеська музична школа ім. Столярського. Але все ж більшу частину свого дитинства я провів у Києві, навчаючись у середній спеціальній школі ім. М. В. Лисенка.

Після двох років навчання в Київській державній консерваторії, на факультеті «спеціальне фортепіано» з'явилася можливість побачити світ. Шандор Вег запросив мене до Кракова в «Моцартівське академію» камерної та оркестрової класичної музики. Потім пройшов курс на джазовому факультеті в Ганноверській вищій школі, курси спеціального фортепіано професора Д. Башкірова «Моцартеум» і курси спеціального фортепіано професора Альфонса Контарського в Sommerakademie der Hochschule Mozarteum (Зальцбург). Пізніше, в 1993 році я брав участь у джазовому фестивалі у Вільнюсі (Литва), і в фестивалі сучасної класичної та камерної музики Гідона Кремера «Кремерата», м. Локенхауз, Австрія (1994 р.).

З 1994 року я почав свою концертну діяльність. Спочатку мене почув Краків, потім я працював піаністом в Grand Hotel "MARITIM" в Ганновері. У 1998 році я повернувся в Україну, додому. В даний момент все відбувається вдома - в Києві! Але... » - повідомляють організатори.

 

Офіційний сайт:

http://www.pavelignatyev.com/

 

Вхід: 50 грн.

 

Тел. +38 050 356 33 26

 

*«Детектор медіа» інформаційний партнер.

 

 


 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY