detector.media
18.01.2013 22:49
Рабинович поскаржився Пшонці, що в нього відбирають єврейський телеканал

18 січня власник першого єврейського міжнародного новинного телеканалу Jewish News One (JN1) Вадим Рабинович звернувся до генерального прокурора України Віктора Пшонки із заявою про те, що в нього відбирають канал. Про це повідомила Об'єднана єврейська громада України.

 

У заяві йдеться, що напередодні, 17 січня, до пана Рабиновича прибув високопосадовий чиновник нинішної влади і, погрожуючи переслідуваннями - аж до фізичної розправи - висловив вимогу передати протягом тижня телеканал JN1 у їхнє розпорядження.

 

У своїй заяві пан Рабинович написав, що не вірить у те, що прихід цього чиновника було санкціоновано, і вважає все, що відбувається, індивідуальним рекетом окремо взятого представника системи влади.

 

«Близько 170 іноземних журналістів, які працюють на каналі JN1 у 24 країнах світу, а також керівництво каналу сподіваються на оперативну реакцію правоохоронних органів на нічим не прикриті бандитські й рекетирські дії чиновника, якого названо у зверненні Вадима Рабиновича на ім'я генпрокурора», - повідомляє Об'єднана єврейська громада України.

 

Jewish News One - супутниковий телеканал, що розпочав мовлення англійською мовою у 2011 році. Також мовить французською, українською, російською, арабською та іспанською.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY