detector.media
16.01.2013 14:41
«Великі перегони» стартують на «1+1» у квітні - для зйомок промо шукають пінгвінів

Шоу «Великі перегони» за форматом The Amazing Race стартує на телеканалі «1+1» у квітні 2013 року. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У рамках промо проекту «Великі перегони» продюсерська група телеканалу знімає кілька роликів з екзотичними тваринами. В ефір вже вийшов тізер з прогулянкою слонів на Майдані. Тепер канал  шукає пінгвінів для наступного ролика, і навіть планує провести кастинг цих тварин на льодовому стадіоні. Основні вимоги до пінгвінів - пропорційна форма тіла, біла грудка та великі ступні.

 

Нагадаємо, телешоу «Великі перегони»  - це реаліті-квест. У проекті беруть участь команди, що складаються з двох осіб (чоловік та дружина, брат та сестра, колеги по роботі, батьки та діти, близькі друзі). Команди вирушають у навколосвітню подорож, протягом якої змагатимуться між собою на різних етапах у різних країнах. На учасників чекають випробування на швидкість, витривалість, кмітливість. Заради перемоги вони мають продемонструвати силу волі та здатність грати в команді.

 

Під час перегонів учасники здолають тисячі кілометрів на літаках, гелікоптерах, повітряних кулях, вантажівках, велосипедах, таксі, потягах, автобусах, човнах тощо.

 

Виробництво проекту здійснює Sister's Production, вестиме шоу репер Фоззі (справжнє ім'я - Олександр Сидоренко) з гурту ТНМК.

 

«1+1» оголосив про придбання формату The Amazing Race влітку 2012 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY