detector.media
«Телекритика»
18.01.2013 10:27
На «Телекритиці» завершився чат із Сергієм Кузіним
На «Телекритиці» завершився чат із Сергієм Кузіним
Тема - ефірні та позаефірні плани радіопродюсера і діджея Сергія Кузіна

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція за участю генерального директора радіостанції «Русское Радио Украина», діджея-ведучого ранкового рок-шоу «Камтугеза» на Radio Roks, менеджера і продюсера співачки Еріки Сергія Кузіна на тему: «Ефірні та позаефірні плани радіопродюсера і діджея Сергія Кузіна».

 

До обговорення пропонувалися запитання: співпраця з телеканалами; продюсування музичного проекту Еріка; перспективи «Русского Радио в Украине» та ін.

 

Повну версію чату читайте на ТК завтра.

 

Біографічна довідка:

 

Сергій Кузін народився у Східній Німеччині в місті Потсдам.

Отримав три вищих освіти: ракетника-зенітника в Мінському вищому інженерно-зенітному ракетному училищі, журналіста у Львівському політучилищі, керуючого радіостанцією у Вищій радіошколі (Сіетл, США).

Сім років служив в Одеській дивізії.

Тричі ставав «Персоною року» в Білорусі. Спробував себе в театрі, на телебаченні, в шоу-бізнесі. На радіо - з 1995 року.

Був ведучим, генеральним продюсером «Альфа Радіо» (Мінськ, 1998-2003 рр.), генеральним директором «Хіт FM» (Україна, 2004-2006 рр.).

Зараз генеральний директор радіостанції «Русское Радио Украина», діджей-ведучий ранкового рок-шоу «Камтугеза» на Radio Roks, менеджер і продюсер співачки Еріки.

 

 

«Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY