detector.media
16.01.2013 13:25
У лютому на QTV стартує новий сезон

З 18 лютого канал QTV запускає новий сезон. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як і раніше основне програмне наповнення ефіру  складатиме анімація. На телеканалі  вийдуть  прем'єрні сезони мультсеріалу The Simpsons (23-24 сезон), збільшиться кількість випусків  програми власного виробництва «Ігронавти».

 

Перед початком нового сезону QTV запустив  промокомпанію, яка стартувала у січні. Окрім QTV, вона охопила інші канали холдингу  StarLightMedia - СТБ, ICTV, Новий.

 

«Для промокомпаніі силами промо-відділу QTV і СТБ було створено  чотири 30-секундних проморолики. Головна ідея промо: мультфільми дивляться не тільки маленькі діти. Вони можуть не просто відволікти дорослих людей від сірих буднів, але й надихнути їх на здійснення неординарних і яскравих вчинків», - сказав виконавчий директор телеканалу Ілля Семенов.

 

Всі ролики можна побачити на офіційному сайті телеканалу  і в ефірі. Курував процесом зйомки роликів директор  департаменту промоушн телеканалу СТБ Іраклій Махатадзе За словами керівника промо-відділу QTV Михайла Рапоти, це перша промокомпанія в історії каналу.

 

 

«Для ролика з армією вирішили побудувати справжній Бетмобіль (величиною в 2 метри), на що пішло більше місяця. А для ролика з тату-салоном ми шукали справжнього байкера, ним став представник клубу SkullsUkraine», - зазначив пан Рапота.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY