detector.media
14.01.2013 13:58
Безулик призупинила співпрацю з 5 каналом. «П’ятий» планує нове ток-шоу
Безулик призупинила співпрацю з 5 каналом. «П’ятий» планує нове ток-шоу
Ведучими нового проекту на 5-му каналі можуть стати Сергій Дорофеєв, Тетяна Даниленко, Вахтанг Кіпіані, Вікторія Сюмар або Віталій Гайдукевич

У коментарі «Детектор медіа» Анна Безулик заявила про те, що вона «надзвичайно вдячна 5 каналу за чотирирічну співпрацю» і не проти, щоб ток-шоу «Республіка» виходило на телеканалі й надалі.

 

«Я вдячна каналу, всім людям, які допомагали робити програму "Республіка". Мій контракт з каналом закінчився 31 грудня. Наразі у нашій співпраці оголошено перерву. У випадку взаємного зацікавлення ми її подовжимо. Зараз я і моя команда визначаємося з подальшою роботою. Мені буде дуже приємно, якщо проект "Республіка" продовжить своє життя», - зазначила Анна Безулик.

 

За її словами, права на назву проекту належить 5 каналу.

 

За неофіційною інформацією від джерел, які працюють на 5 каналі, «Республіка» не виходитиме без Анни Безулик, бо проект робився саме під цю ведучу. Натомість на каналі розглядають можливість створення нового політичного ток-шоу з нового сезону (з вересня 2013 року).

 

Серед претендентів на ведучого/ведучих нового проекту називаються як ведучі 5-го Сергій Дорофеєв і Тетяна Даниленко, так і ті, які співпрацюють з ТВі (Вахтанг Кіпіані, Вікторія Сюмар та Віталій Гайдукевич). Переговори наразі ще не розпочалися.

 

Як писала «Детектор медіа», Анна Безулик, можливо, розпочне співпрацю з «Інтером», її нове суспільно-політичне ток-шоу може вийти в ефір телеканалу вже у лютому.

 

Як повідомлялося, з нового року «Інтер» не має наміру продовжувати співпрацю з Євгенієм Кисельовим, який вів суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY