detector.media
12.01.2013 15:27
Слідчі проводять перевірку щодо погроз харківській журналістці
Справа перебуває на особистому контролі керівництва ГУМВС України в Харківській області
Слідчий відділ хпрківського міськуправління ГУМВС України в Харківській області розпочав перевірку заяви журналістки Жанни Титаренко. Про цей йдеться у повідомленні міліції. 
 
Нагадаємо, 10 січня журналістка заявила про загрозу її життю та перешкоджання професійній діяльності.

«Заяву внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, справа знаходиться на особистому контролі керівництва ГУМВС України в Харківській області. Наразі перевірку проводить слідчий відділ ХМУ ГУМВС України в Харківській області», - зазначають у ГУ МВС України в Харківській області.
 
Як повідомляла «Детектор медіа», погрози Жанні Титаренко почали надходити після публікацій про діяльність працівників міліції з розслідування зникнень 20-річних юнаків, чий чистий одяг і неопізнані тіла видавали родичам за кілька тижнів, заявляючи, що вони загинули в ДТП. Також вона висвітлювала судове засідання у справі щодо побиття членами організації «Патріот України» історика Олексія Корнєва.
 
Про те, яким чином їй погрожують невідомі, журналістка розповіла у авторській колонці на сторінках видання «Справжня варта». Після цього вона опублікувала у Facebook повідомлення, що її звільнено за перевищення повноважень. «"Варта" - це інформаційний сайт, а не ваша особиста сторінка... Не потрібно використовувати сайт, який вам не належить, в суто особистих цілях», - процитувала кореспондентка слова головреда. 
 
ТК намагається зв`язатися з Жанною Титаренко.  
 
 
«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY